Dodeljeni krediti Fonda za razvoj Vojvodine

Bez autora
May 20 2010

Danas su u Master centru Novosadskog sajma dodeljeni krediti u okviru konkursa Fonda za razvoj Vojvodine. Pokrajinski Fond za razvoj raspisao je kreditne linije za finansiranje projekata u oblasti poljoprivrede, povećavanja izvoza i razvoja malih i srednjih preduzeća u Vojvodini. Do sada je Fond za razvoj Vojvodine, osim ovih ugovora vrednih više od 1,5 milijarde dinara, u poljoprivredu Vojvodine uložio 21,5 milijardi dinara, pod izuzetnim uslovima i sa kamatom od 2,8 do 4,2 posto. Programom za 2010. godinu predviđen je iznos od 3,5 milijarde. Ta sredstva će kao i do sada predstavljati oslonac u otvaranju novih i očuvanju postojećih radnih mesta. Sredstva fonda će biti dostupna tokom čitave godine, pa svi oni koji nisu uspeli da pripreme dokumentaciju za dosadašnje konkurse mogu to učiniti u narednom periodu.

Dodeljeni krediti Fonda za razvoj VojvodineDanas su u Master centru Novosadskog sajma dodeljeni krediti u okviru konkursa Fonda za razvoj Vojvodine.

Pokrajinski Fond za razvoj raspisao je kreditne linije za finansiranje projekata u oblasti poljoprivrede, povećavanja izvoza i razvoja malih i srednjih preduzeća u Vojvodini.

Do sada je Fond za razvoj Vojvodine, osim ovih ugovora vrednih više od 1,5 milijarde dinara, u poljoprivredu Vojvodine uložio 21,5 milijardi dinara, pod izuzetnim uslovima i sa kamatom od 2,8 do 4,2 posto.

Programom za 2010. godinu predviđen je iznos od 3,5 milijarde. Ta sredstva će kao i do sada predstavljati oslonac u otvaranju novih i očuvanju postojećih radnih mesta.

Sredstva fonda će biti dostupna tokom čitave godine, pa svi oni koji nisu uspeli da pripreme dokumentaciju za dosadašnje konkurse mogu to učiniti u narednom periodu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik